Bikupan topp tfn

Vill Du vara med och påverka?

Bröder i Sällskapet Bikupan
Bikupans styrelse har bland annat att värna om det historiska arvet med dess traditioner, men också att utveckla verksamheten så att den attraherar gamla och nya medlemmar. När vi nu är på väg in i en ny tid med hemsida och e-post, vill vi ge alla medlemmar möjlighet att påverka utvecklingen.


Vi tror många har idéer som kan utveckla verksamheten. Vad skulle jag vilja ändra på? Vad saknar jag på Bikupan? Vad bör göras för att öka min besöksfrekvens? Det finns mängder av frågor du kan ställa, men säkerligen också komma med intressanta svar som bidrar till en ökad besöksfrekvens och många intressanta sammankomster.


Vi sammanställer inkomna svar som en arbetsgrupp får analysera och utvärdera. Arbetet med detta hoppas vi kunna redovisa på vår hemsida.


Då det är viktigare att veta vad som föreslås än vem som föreslår, så behandlas givetvis inkomna svar anonymt och med sekretess.


Sänd dina synpunkter och idéer så snart som möjligt per e-post till: info@bikupan1881.se


Vi ser fram emot ditt deltagande och tackar på förhand för ditt engagemang.


Styrelsen

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter