Bikupan topp tfn

Kulturnatten

Broder!
Lördagen den 28 september arrangeras den årliga Kulturnatten i Norrköping. Det är ett arrangemang där kommunens kulturinstitutioner har möjlighet att visa upp sin verksamheter och gatorna fylls med intresserade människor. Vi vet att bland dessa finns många av sällskapets bröder, medlemmar i damklubben och inte sällan är man där i sällskap med personliga vänner.

Under kvällen uppstår säkert intresse för en kopp kaffe, ett glas vin, ett glas öl eller kanske växla några ord med varandra. Bikupan kommer därför likt flera andra ordenssällskap ha lokalen öppen under Kulturnatten mellan kl 16.00 - 20.00. Naturligtvis inte öppet för allmänheten utan det måste allid finnas en medlem i varje sällskap som besöker vår lokal.

Ta med din respektive och gärna även de vänner Du har med dig och titta in i lokalen. Det finns således kaffe, vin och öl men ingen lagad mat, klubbmästarna har däremot lovat enklare tilltugg i olika former.

Om Du planerar föreslå någon som medlem i sällskapet kan detta vara ett bra tillfälle till en liten privat introduktion.

Det fordras ingen föranmälan.

Välkomna!
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter