Bikupan topp tfn

Alternativ betalningsmetod införs

Flera Bröder har under senare år frågat om vi inte kan införa en alternativ betalningsmetod till kontanter. När nu samtidigt bankomater som möjliggör insättning av kontanter tas bort, införs Swish som en alternativ betalningsmetod fr.o.m. Brödraaftonen den 23 oktober.

Privat är Swish kostnadsfri, men då vi i sammanhanget räknas som företag får vi en kostnad på 2,50 kr per transaktion plus en fast årskostnad, utslaget cirka 4-5 kr per transaktion. För de som använder Swish lägger vi därför till 5 kr på övrigt belopp.

Rent praktiskt blir det som konsekvens några mindre förändringar när man besöker Bikupan. Det blir enbart en avprickning vid ankomst, och man betalar istället allt på en gång när man bestämmer sig för att avsluta kvällen. Man går till klubbmästaren och betalar supéavgiften, snapsar, avec och förekommande uttag från baren - allt på en gång. Man avgör då själv om man vill betala genom Swish eller kontant. Rutinen är enkel, men det tar kanske ett par gånger innan man vänjer sig.

Fakta:
Följande nummer anges som mottagare: 123 576 03 27 (i praktiken inga mellanslag). I rutan där man kan ge meddelande till mottagaren anges medlemsnummer och namn för att förenkla efterkontrollen.

Välkomna till våra aftnar!
Styrelsen

Om Du är obekant med Swish, så kan Du läsa mer om hur det fungerar här.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter